Rockin’ Around The Christmas Tree

«Rockin’ Around the Christmas Tree» er en amerikansk julesang, skrevet av Johnny Marks. Den ble innspilt i 1958 av Brenda Lee.

Brenda Lee var bare 13 år gammel men med sin modne stemme passet hun perfekt. Til tross for sangens tittel passer instrumenteringen også til countrysjangeren som ble Lee sin karrieresjanger. Innspillingen inneholder Hank Garlands ringende gitar og Boots Randolphs swingende solosaksofonbreak.

En versjon med Kim Wilde og Mel Smith (kreditert som Mel & Kim som en parodi på den da populære søstergruppa, Mel & Kim), featuring Pete Thomas, nådde en tredjeplass på den britiske singlelisten i julesesongen 1987. Sporet ble innspilt for å samle inn midler til Comic Relief. Den ledsagende videoen viste de to som vertskap for en julefest med gjester.

Tekst/Lyrics Rockin’ Around The Christmas Tree

På grunn av opphavsbeskyttet materiale, kan vi dessverre ikke publisere teksten til denne sangen.