Mary’s Boy Child

«Mary’s Boy Child» er en julesang skrevet av Jester Hairston i 1956. Sangen ble opprinnelig skrevet for Harry Belafonte, men er mest kjent utført av den tyske discogruppen Boney M.

Julesangen ble skrevet om til Norsk av Juul Hansen med tittelen «Det var engang en julenatt». Sangen ble spilt inn 5. okrober 1964 av tvillingene Randi og Torild med Yngve Bjerkes orkester. Sangen har også kommet med norsk tekst med tittelen «Marias Guttebarn» (tekst av Lars Kilevold) fremført av blant andre Anita Skorgan (1994), «Marias barn» (tekst av Arve Sigvaldsen) fremført av Stein Ingebrigtsen (1979), «Lang tid tilbake» (tekst av Arnold Børud) fremført av Frisk Luft (1976) og med dansk tekst med tittelen «Det var en gang en julenat». Den danske versjonen ble sunget i en norsk oversettelse av Ingjerd Helén på musikkalbumet Jul med Ingjerd Helen fra 1978.

Tekst/Lyrics Mary’s Boy Child

På grunn av opphavsbeskyttet materiale, kan vi dessverre ikke publisere teksten til denne sangen.