Last Christmas

«Last Christmas» er en julesang av den engelske popduoen Wham!, utgitt desember 1984 på en dobbel A-side sammen med «Everything She Wants». Sangen ble skrevet og produsert av George Michael, og har blitt dekket av mange artister siden den opprinnelige utgivelsen.

Sangen nådde nr. 1 i Danmark, Slovenia og Sverige og nr. 2 i åtte land; Belgia, Nederland, Ungarn, Irland, Italia, Norge, New Zealand og Storbritannia. Wham! ga alle sine rettigheter til den etiopiske hungersnøden. I en avstemning i Storbritannia i desember 2012 ble den kåret til åttende på ITV-TV-spesialen The Nation’s Favorite Christmas Song. «Last Christmas» var den mest spilte julesangen fra det 21. århundre i Storbritannia til den ble overtent av «Fairytale of New York» i 2015.

Den offisielle musikkvideoen er for øvrig spilt inn på et skisenter i Sveits.

Tekst/Lyrics Last Christmas

På grunn av opphavsbeskyttet materiale, kan vi dessverre ikke publisere teksten til denne sangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *