En stjerne skinner i natt

«En stjerne skinner i natt» er en norsk julesang skrevet av Eyvind Skeie og melodi av Tore W. Aas. Sangen ble først utgitt på plate med Oslo Gospel Choir i 1992, på musikkalbumet Tusen julelys. Melodien ble først skrevet av Tore W. Aas, som så spurte Eyvind Skeie om å lage en tekst. Oslo Gospelkor var da allerede i studio, så teksten ble til forholdsvis raskt.

Malin Reitan på albumet Malins jul (2006)og flere andre artister har senere spilt inn denne sangen. Sangen er tatt med i mange sangbøker, blant annet i 316 salmer og sanger (2007), som inneholder 316 salmer og sanger av Eyvind Skeie.

Den er oversatt til svensk av Ingela Forsman som En stjärna lyser så klar, og ble først innspilt på svensk av Carola Häggkvist på Jul i Betlehem (1999).

Tekst/Lyrics En stjerne skinner i natt

På grunn av opphavsbeskyttet materiale, kan vi dessverre ikke publisere teksten til denne sangen.